Opiskelija loukkaantui vakavasti moottoripyörän ja bussin törmäyksen jälkeen Koh Kaewissa, Phuketissa

Koh Kaew -

Opiskelija ratsastaja sai vakavia vammoja moottoripyörän törmättyä bussiin Koh Kaewissa Mueang Phuketissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaiaamuna (30th) Thep Krasattri Roadilla eteläisellä kaistalla lähellä Bang Khun alikulkukulkua.

He saapuivat paikalle etsimään tieltä vaurioituneen moottoripyörän ja bussin. Läheltä löytyi 17-vuotias miesratsastaja, jolla oli yllään Phuket Townin koulun opiskelijapuku. Hän sai vakavia vammoja ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Loukkaantunut teini-ikäisen nimi salattiin hänen ikänsä vuoksi.

Phuketin kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia lisäoikeudellisia toimia varten.

=======================

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.