Pakettiauto törmäsi sähköpylvääseen Kathussa aiheuttaen viiden tunnin sähkökatkon ja tiesulkeuksia

Kathu -

Pakettiauto törmäsi sähköpylvääseen Kathussa aiheuttaen viiden tunnin sähkökatkon ja tie suljettiin alueella.

Phuketin maakunnan sähköviranomainen (PEA) sai ilmoituksen onnettomuudesta maanantai-iltana (29. toukokuuta)th) Wichit Songkram Roadilla lähellä Kathun kiinalaista pyhäkköä. He saapuivat paikalle ja huomasivat, että pakettiauto oli törmännyt sähköpylvääseen ja pylväs vaurioitui pahoin.

PEA:n työntekijät kertoivat Phuket Expressille, että he poistivat rikkoutuneen sähköpylvään ja asensivat uuden sähköpylvään, mikä kesti noin viisi tuntia.

Sähkönsyöttö katkesi korjaustöiden aikana osissa Kathua ja tie suljettiin tilapäisesti liikenteeltä.

Ei ollut heti selvää, joutuisiko onnettomuuteen osallistunut kuljettaja vahingonkorvaussyytteeseen. Kathun lainvalvontaviranomaiset eivät myöskään tunnistaneet heitä, eikä heidän terveydentilaansa onnettomuuden jälkeen päivitetty medialle.

==========================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.