Move Forward -puolue Thaimaan ajamaan tasa-arvoista avioliittolakia

Move Forward Partyn (MFP) johtaja Pita Limjaroenrat on luvannut puolustaa tasa-arvoisen avioliittolain säätämistä Thaimaassa ennen kuin maa isännöi arvostettua WorldPride-tapahtumaa vuonna 2028 osana pyrkimyksiä puolustaa LGBTQ-oikeuksia ja edistää osallisuutta.

Pita ilmoitti asiasta Bangkokin taide- ja kulttuurikeskuksessa järjestetyssä julkisuuskampanjassa, jossa hänen tavoitteenaan oli lisätä tietoisuutta Bangkok Pride 2023 -tapahtumasta, joka oli määrä järjestää 4. kesäkuuta.

Tulevan tapahtuman merkitystä korostaessaan MFP:n johtaja korosti, että tapahtuma ei rajoitu yhteen päivään, vaan se sisältää sarjan siihen liittyviä aktiviteetteja, joiden tarkoituksena on edistää sukupuolten ja uskonnollisen tasa-arvon yleistä ymmärrystä ja hyväksyntää. Hän korosti edelleen puolueensa sitoutumista yhteistyöhön Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinnon (BMA) kanssa WorldPride 2028 -tapahtuman isännöimiseksi ja vahvisti Thaimaan sitoutumisen monimuotoisuuden omaksumiseen.

Tasa-arvoinen avioliittolaki on niiden 45 ehdotuksen joukossa, jotka on sisällytetty kahdeksan koalitiopuolueen hiljattain allekirjoittamaan yhteisymmärryspöytäkirjaan (MoU). Tämä sopimus velvoittaa MFP-hallituksen, joka on vielä muodostettava, asettamaan nämä lakiehdotukset etusijalle parlamentissa.

Lupaamalla ajaa tasa-arvoista avioliittolakia MFP pyrkii varmistamaan, että samaa sukupuolta olevilla pareilla on heteroseksuaalisten parien laillinen tunnustus ja oikeudet. Tällainen lainsäädäntö olisi merkittävä virstanpylväs LGBTQ-oikeuksien edistämisessä Thaimaassa, mikä edistäisi kaikkien kansalaisten osallisuutta ja hyväksyntää.

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/