Hänen kuninkaallinen korkeutensa Thaimaan kuningatar juhlii syntymäpäiväänsä tänä viikonloppuna

Bureau of the Royal Household pyytää yleisöä ilmaisemaan onnentoivotuksensa Hänen Majesteettinsa Kuningattarelle tämän syntymäpäivän johdosta 3. kesäkuuta 2023. Hyväntoivoiset voivat allekirjoittaa online-kirjan viraston verkkosivuston www.royaloffice.th kautta. , 2. - 4. kesäkuuta.

Royal Household Bureau kutsuu yleisöä mukaan ilmaisemaan kunnioituksensa ja onnentoivotuksensa Hänen Majesteetilleen Kuningattarelle tämän syntymäpäiväjuhlan kunniaksi. Allekirjoitus voidaan tehdä verkossa tänä erityisenä päivänä, lauantaina 3. kesäkuuta.

Royal Household Bureau on järjestänyt useita paikkoja onnentoivottujen kirjojen allekirjoittamiseen paikan päällä klo 8–30, mukaan lukien:

Bang Pa-In (บางปะอิน) kuninkaallinen palatsi
Klai Kang Won (ไกลกังวล) palatsi
Phu Ping Ratchaniwet (ภูพิงค์ ราชนิเวศน์) palatsi
Phu Phan Rajaniwet (ภูพาน ราชนิเวศน์) palatsi
Thaksin Ratchaniwet (ทักษิณ ราชนิเวศน์) palatsi ja
Suuri palatsi, vaikka allekirjoitusaika siellä on klo 8-00.

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/