Thaimaan kannabisteollisuuden johtajat kertovat uudelle hallitukselle, ettei se pidä marihuanaa uudelleen huumeena

Thaimaan Cannabis Future Network on kehottanut kolmea liittoutumaa, eli Move Forward -puoluetta, Pheu Thai -puoluetta ja Prachachart -puoluetta, pidättäytymään ottamasta kannabista uudelleen huumeeksi. Verkosto väitti järjestelmällistä hampun ja kannabiksen ratkaisua käsittelevän ad-hoc-komitean tekemän tutkimuksen perusteella, että tällainen toimenpide olisi kielteinen ja voisi johtaa lisäongelmiin.

Ilmaisi huolensa asiasta, Cannabis Future -verkoston johtaja Prasitchai Nunual sanoi, että ad hoc -komitea perustettiin ennen vaaleja tutkimaan kannabiksen poistamista huumeluettelosta ja tutkimaan kasvin järjestelmällistä käyttöä. Hän totesi, että komiteaan kuului asiantuntijoiden lisäksi edustajia eri poliittisista puolueista, jotka kaikki allekirjoittivat työohjelman 22. toukokuuta.

Prasitchai piti osapuolten aikomusta tarkistaa kantaansa kannabikseen, mukaan lukien sen huumausainestatuksen palauttaminen, ristiriitaisena. Hän väitti, että esityslistan muuttaminen vaikutti puolueiden omasta edusta pikemminkin kuin kansan hyvinvoinnista, eikä se myöskään perustunut olemassa oleviin todisteisiin.

Vaikka Prasitchai tunnusti puolueiden oikeuden harkita uudelleen kantojaan komitean aikaisempien tutkimusten valossa, hän korosti, että tällaisten päätösten tulisi perustua komitean tuloksiin eikä yleiseen mielipiteeseen tai henkilökohtaisiin poliittisiin voittoihin. Hän varoitti myös, että kannabispolitiikan muuttaminen pelkästään julkisen mielipiteen perusteella voi johtaa tahattomiin seurauksiin.

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/