1,000 XNUMX metriä pitkä kalastusverkko poistettu vedenalaisesta riutasta Phuketissa

Phuket -

Phuketin meren koralliriutasta poistettiin noin 1,000 metriä pitkä kalaverkko.

Phuketin meri- ja rannikkoresurssien osasto (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (29.th) he ja vapaaehtoiset sukeltajat tarkastivat vedenalaisen alueen Racha Noin saarella Rawaissa. Tarkastus seurasi sen jälkeen, kun he saivat valituksen "MONSOON GARBAGE THAILAND" Facebook-sivulta aiemmin tällä viikolla.

DMCR ja sukeltajat löysivät yhteensä 1,000 XNUMX metriä pitkän kalaverkon. Jotkut osat olivat juuttuneet luonnolliseen koralliin ja jotkut keinotekoiseen koralliin.

Kaikki kalaverkon osat poistettiin vedenalaselta alueelta.

==============================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.