Kaksi ihmistä pidätettiin Phuketin laittoman online-asekaupan tukahduttamisessa

Phuket -

Kaksi ihmistä on pidätetty laittoman online-asekaupan tukahduttamisessa Phuketissa.

Cyber ​​Crime Investigation Bureau kertoi Phuket Expressille 29. toukokuuta 2023, että Cyber ​​Guard -poliisiryhmä sai viime viikonloppuna vihjeen, että Facebookin kautta myytiin laittomia aseita. Heidän tutkimuksensa paljasti, että epäillyn sijainti oli Kathussa, mikä johti kahteen taloon tehtyyn ratsian.

Poliisi teki ratsian ensimmäiseen taloon, jossa he takavarikoivat kaksi kivääriä, 330 luotia ja erilaisia ​​aseiden valmistukseen käytettyjä esineitä. Kreangkrai, 31, Kalasinista, pidätettiin. Poliisi ei julkistanut hänen sukunimeään. Hän myönsi poliisille ostaneensa osan tavaroista Lazadasta ja luoteja Facebookista. Häntä syytetään ampuma-aseiden ja ammusten luvattomasta valmistamisesta sekä ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Poliisi teki ratsian toiseen taloon, jossa he pidättivät miehen, joka oli vain Mr. Prasert, 26, Sisaketista. Hän yritti paeta nähdessään poliisin, mutta lopulta antautui. Häneltä takavarikoitiin kiväärejä, luoteja ja muita aseiden valmistukseen käytettyjä esineitä. Prasert myönsi poliisille laittomat aseet Facebookin kautta. Häntä syytetään ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden valmistamisesta myytäväksi ilman lupaa sekä ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.