Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: venäläisturisti hukkui, venäläinen ratsastaja sai sakkoja pyörän poksahtamisesta ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 22. toukokuuta 2023 sunnuntaihin 28. toukokuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kaksi ihmistä on pidätetty laittomasti toimivista kannabiskaupoista Thalangissa ja kolme muuta kannabislisenssiä on pidätetty.

Kolme muuta kannabiskaupan toimilupaa on myös jäädytetty kannabiksen myynnin muissa yrityksissä ja valvottujen yrttien (kannabiksen) mainostamisen vuoksi.

Thaimaan kansanterveysministeriön säädösten mukaan kaikenlainen kannabiksen mainostaminen digitaalisesti tai painettuna on sääntöjen vastaista.

2. Veneen kuljettajalle on saatu positiivinen metamfetamiinitesti, kun 35 ihmistä, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit, loukkaantui retkiveneen törmättyä pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Hänen verikokeistaan ​​ei löytynyt alkoholia, mutta metamfetamiinia löytyi.

3. Viranomaiset tarkastivat Rasadassa sijaitsevan lemmikkikaupan saatuaan valituksia väitetystä laittomien savukkeiden myynnistä.

Lainvalvontaviranomaiset eivät löytäneet kaupasta laittomia savukkeita tai muita laittomia tavaroita ja sanoivat, että kauppa täytti kaikki lain vaatimukset.

4. Venäläinen turisti hukkui Patong Beachillä lauantaina (27th) aikaisin aamulla.

Hänen vaimonsa, jonka nimeä ei kerrottu, kertoi Thaimaan medialle, että pariskunta meni uimaan ennen kuin hänen miehensä hukkui joutuessaan vaikeuksiin vedessä.

5. Venäläinen moottoripyöräilijä sai 5,000 XNUMX bahtin sakon, kun hänet jäätiin kameralle ajaessaan pyöräilyä tiellä Rawaissa, Phuketissa.

Osoittautuu, että pyörien pomppiminen Phuketissa on huono idea.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.