PÄIVITYS: Kanadalainen epäilty luovutettiin Thaimaahan, koska hän murhasi intialaisen miehen Phuketissa 

Phuket -

Tärkeä kanadalainen epäilty lähetettiin takaisin Thaimaahan sen jälkeen, kun hän murhasi kanadalais-intialaisen miehen Phuketissa.

Aiemmat tarinamme:

Kanadalainen mies ammuttiin kuoliaaksi ja hänen ruumiistaan ​​löydettiin noin 10 luotihaavaa uima-allashuvilassa Phuketissa 4. helmikuutath, 2022.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoitti eilen, helmikuun 10. päivänä, kaksi pääepäiltyä, joiden epäillään tappaneen intialais-kanadalaisen kansalaisen Phuketin huvilassa.

"Red Notice" -pidätysmääräys on annettu kahdelle etsintäkuulutetuksi väitetylle ulkomaalaiselle ampujalle, joita syytetään Kanadan ja Intian kansalaisen tappamisesta Phuketin huvilassa tammikuun lopulla, Thaimaan kuninkaallinen poliisi raportoi 12. helmikuuta.th, 2022.

Etsitty kanadalainen epäilty, jonka väitettiin tappaneen kanadalais-intialaisen miehen Phuketissa väitetyissä järjestäytyneen rikollisuuden ja jengikiistassa, kuoli Ontarion lento-onnettomuudessa viime viikonloppuna, mutta hänestä ilmoitettiin ensimmäisen kerran lehdistölle tiistaina 3.

Nyt päivitykseen:

Central Investigation Bureau (CIB) raportoi, että Albertan tuomioistuin Kanadassa on päättänyt lähettää epäillyn Matthew Dupren takaisin Thaimaahan oikeustoimia varten. He ja Thaimaan ilmavoimien upseerit menivät Vancouveriin Kanadaan hakemaan epäiltyä, herra Matthew Duprea. Kone saapui ilmavoimien tukikohtaan Don Mueangin kansainväliselle lentokentälle Thaimaassa sunnuntai-iltana (28. toukokuuta)th).

Yli 100 thaimaalaista ja kanadalaista upseeria turvasi lentokentän. Kuljetuksen aikana lentokentältä poliisitoimistoon yli sata poliisia turvasi tiukasti myös reitin, koska pelättiin mahdollisia herra Dupren hengen uhkauksia estääkseen häntä todistamasta.

Mr. Dupre on tärkeä epäilty Interpolin punaisella ilmoituksella. Hän on entinen kansainvälisten järjestäytyneiden rikosten sotilas, joka teki rikoksia monissa maissa ympäri maailmaa hänen tapaukseensa osallistuneen poliisin mukaan. Hän oli "sopimusmurhaaja" tai asemies, jonka monet rikollisjärjestöt palkkasivat erilaisiin toimintoihin, kertoo poliisi.

Hänen todistuksensa on ratkaisevan tärkeä "isompien kalojen" saamiseksi, joka liittyy jengiin liittyvään murhaan, joka tapahtui vuoden 2022 alussa Phuketissa, joka on kansainvälinen jengivaikutteinen rikos.

Katso tämän jutun aiemmin linkitetyt artikkelit saadaksesi lisätietoja tästä tapauksesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.