Todistus annettiin Phuketin sairaanhoitajalle, joka pysähtyi auttamaan loukkaantunutta poissa ollessa

Phuket -

Todistus annettiin hoitajalle, joka oli poissa, kun hän pysähtyi auttamaan loukkaantunutta liikenneonnettomuudessa Thalangissa.

Maanantaina (29th) Vachira Phuketin sairaalan johtaja tohtori Weerasak Lorthongkam myönsi rekisteröidylle sairaanhoitajalle Juthathip Promsutille todistuksen, tohtori Weerasak kertoi Phuket Expressille.

Sairaanhoitaja Juthathip ei ollut päivystyksessä, kun hän näki viime viikolla onnettomuuden kahden moottoripyörän välillä lähellä Phuketin sankaritar-monumenttia Thalangissa. Hän pysähtyi paikalle auttamaan loukkaantunutta naista, joka ei kyennyt liikuttamaan käsiään heidän odotellessaan ambulanssia. Nainen vietiin myöhemmin läheiseen sairaalaan.

Sairaanhoitaja Juthathip sanoi tekevänsä vain sitä, mitä jokainen hyvä sairaanhoitaja tai lääkäri tekisi nähdessään jonkun pulassa.

===========================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.