Phuketin kuvernööri määräsi tutkinnan vedenalaisesta maalauksesta

Phuket -

Phuketin kuvernööri määräsi tutkinnan, koska valokuvat sukeltajasta, jotka maalasivat veden alla sosiaalisessa mediassa, aiheuttivat huolta mahdollisista koralli- ja merivahingoista.

Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew kertoi Phuket Expressille, että sosiaalisessa mediassa leviäneet kuvat väittävät sen tapahtuneen Phuketissa.

Phuketin luonnonvara- ja ympäristöosaston viranomaiset tarkistavat, missä tapaus tarkalleen tapahtui.

Jos tapaus oli Phuketissa, viranomaiset ryhtyvät oikeustoimiin sukellusyritystä ja maalaria vastaan.

===========================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.