Thapanee Kiatphaibool nimitettiin TAT:n uudeksi kuvernööriksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thapanee Kiatphaibool on hyväksytty Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) uudeksi kuvernööriksi 1. syyskuuta alkaen. Päätöksen teki TAT:n hallitus nimitysalakomitean suosituksesta, joka aloitti rekrytointiprosessin 20. helmikuuta.

Thapaneen valittiin yksimielisesti alakomiteassa, jonka puheenjohtajana toimii matkailu- ja urheiluministeriön pysyvä sihteeri Arrun Boonchai. Valintakriteerit keskittyivät hallinnon osaamiseen, matkailualan tuntemukseen ja markkinoinnin osaamiseen.

Uusi TAT:n kuvernööri ilmaisi kunniansa tulla valituksi uudeksi kuvernööriksi ja vakuutti matkailualan toimijoille jatkavansa edeltäjänsä Yuthasak Supasornin asettamia matkailun edistämispolitiikkaa sujuvan siirtymisen varmistamiseksi. Kun nimitys on virallinen, hän aikoo julkistaa strategiansa matkailun edistämissuunnitelmien kehittämiseksi yhteistyössä yksityisen sektorin kanssa.

Thapanee on työskennellyt TAT:ssa vuodesta 1999 ja liittyi siihen suoritettuaan tieteen maisterin tutkinnon Surreyn yliopistossa Isossa-Britanniassa. Hän on toiminut eri tehtävissä organisaatiossa ja toimii tällä hetkellä kotimaan markkinoinnin apulaiskuvernöörinä.

Covid-19-pandemian aikana Thapanee oli avainroolissa Amazing Thailand Safety and Health Administrationin (SHA) sertifiointiohjelman käynnistämisessä. Tämän ohjelman ansiosta hotellit ja palvelut pystyivät täyttämään tietyt terveys- ja turvallisuusstandardit, ja siitä tuli pakollinen vaatimus hotelleille, jotka haluavat rekisteröityä karanteenitiloihin tiukkojen Covid-19-valvontatoimenpiteiden aikana.

LÄHDE: NNT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.