Phuketin viralliset yleisvaalien tulokset julkistettu

Phuket -

Thaimaan vaalilautakunta (EC) julkisti virallisesti Phuketin yleisen vaalituloksen torstaina (25. toukokuuta).

Edellinen tarinamme:

Move Forward -puolue on ottanut kaikki kolme paikkaa kolmessa Phuketin vaalipiirissä Thaimaan kansallisissa vaaleissa.

Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat, 42, maanantaina (15. toukokuuta)th) julisti voiton Thaimaan vaalien epävirallisen ääntenlaskennan jälkeen, jonka vaalilautakunta (EY) julkaisi.

Nyt päivitykseen: 

Tulos osoittaa, että Move Forward -puolue Phuketissa sai 92,565 XNUMX ääntä puoluelistalle ja kolme kolmesta vaalipiirin kansanedustajapaikasta.

Samaan aikaan väliaikaisen ja entisen pääministerin Prayut Chan-O-Chan johtama Yhdistyneiden kansakuntien puolue sai 71,192 XNUMX ääntä puolueen listalle.

Kaiken kaikkiaan 235,077 313,209 phuketista kävi äänestämässä 75.05 XNUMX äänioikeutetusta phuketista, mikä on XNUMX prosenttia.

Thaimaan vaalilautakunta (EC) julkisti virallisesti yleisvaalien tulokset torstaina (25. toukokuuta).

Vaikka Thaimaan parlamenttivaalit johtivat Move Forward -puolueen sankarilliseen voittoon, heidän pyrkimyksensä muodostaa koalitiohallitus ei välttämättä ole selvä, kun tietyt ylähuoneen (senaatin) jäsenet tekivät selväksi, etteivät he äänestä puolueen pääministeriä. ehdokas maan 30. pääministeriksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.