Phuketin venemiehistö pelastettiin jäätyään jumiin kallioon Krabissa

Krabi -

Phuketista kotoisin oleva kalastusvene löydettiin jumiutuneena kallioon keskellä merta aallon osuttua siihen Krabista.

Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi -kansallispuiston päällikkö rouva Ratchanok Paenoi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (25. toukokuuta) Krabin meripoliisi ilmoitti, että kalastusvene kaatui lähellä Dangin saarta. kansallispuisto.

Kansallispuiston pelastusryhmät lähetettiin paikalle 600 metrin päähän saaresta. Vene oli juuttunut massiiviseen kallioon keskellä merta. Toinen kalastusvene pelasti veneen kapteenin ja miehistön turvallisesti, eikä henkilövahinkoja ilmoitettu.

Tuntematon kapteeni sanoi, että kalastusvene oli matkalla takaisin Phuketiin ennen kuin aallot osuivat siihen ja juuttui kallioon.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut ukkosmyrskyistä ja kuumuudesta useilla alueilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.