Risteilyalus saapuu Samuin saarelle 1,800 XNUMX turistin kanssa

Samui, Surat Thani -

Risteilyalus lähti Chonburista 1,800 XNUMX turistin kanssa ennen matkaa Kambodžaan, Vietnamiin, ja saapui Samuin saarelle.

Surat Thanin kuvernööri Witchawut Jintoe kertoi The Phuket Expressille: "Tällä viikolla COSTA SERENA -risteilyalus saapui Na Thonin laiturille thaimaalaisten ja aasialaisten matkailijoiden kanssa "yhden päivän matkalle".

"He lähtivät Laem Chabangin laiturilta Si Rachasta ja suuntasivat sitten Kambodžaan, sitten Phu Quocin saarelle Vietnamiin ja lopuksi Samuin saarelle." Kuvernööri selitti.

"Turistit vierailivat Samuin saaren matkailukohteissa, kuten kävelyllä luonnonpoluilla, temppeleissä, jotkut turistit kävivät uimassa meressä, söivät meren antimia ja katuruokaa sekä kokivat paikallista elämäntapaa." Kuvernööri lisäsi.

"Viime vuoden marraskuusta tähän vuoteen ainakin 32 risteilyalusta saapui Samuin saarelle." Kuvernööri päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.