Viranomaiset tarkastavat lemmikkikaupan Rassadassa, Phuketissa väitettyjen laittomien savukkeiden myynnin jälkeen

Rassada -

Viranomaiset tarkastivat Rasadassa sijaitsevan lemmikkikaupan saatuaan valituksia väitetystä laittomien savukkeiden myynnistä.

Mitään laitonta ei kuitenkaan löytynyt.

Phuketin kaupungin aluetoimisto kertoi Phuket Expressille saaneensa huolestuneilta kansalaisilta valituksia siitä, että Mueang Phuketin alueella Rassadan kunnan lähellä sijaitsevassa lemmikkikaupassa myydään laittomia savukkeita.

Keskiviikko-iltana (24th) ryhmä Phuketin kaupungin aluetoimistosta ja Phuketin kaupungin poliisista meni eläinkauppaan.

Lainvalvontaviranomaiset eivät kuitenkaan löytäneet kaupasta laittomia savukkeita tai muita laittomia tavaroita ja sanoivat, että kauppa täytti kaikki lain vaatimukset.

Tämän seurauksena lemmikkikaupan nimi salattiin.

Mueang Phuketissa on pidätetty kolme epäiltyä, joilla on satoja sähkösavukkeita ja satoja laatikoita laittomia savukkeita.

Phuketin poliisi pidätti kaksi thaimaalaista naista, joista toinen on 17-vuotias teini-ikäinen, salakuljetetun tupakan ja höyrystyslaitteiden laittomasta myynnistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.