Delfiini löydettiin kuolleena Krabin rannalta

Krabi -

Delfiini löydettiin kuolleena saaren läheltä Nuea Khlongin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että torstaiaamuna (25.th), he saivat ilmoituksen Koh Sri Boyan kylänjohtajalta, että Lang Koh Beachiltä löydettiin kuollut delfiini.

Delfiini oli 1.50 metriä pitkä ja painoi noin 100 kiloa. Sen ruumiista löydettiin haava. Kuollut delfiini vietiin meri- ja rannikkoresurssien osastolle ruumiinavaukseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.