Epäilty pidätettiin 5,800 XNUMX metamfetamiinipillerillä Rassadassa, Phuketissa

Rassada-

Nakhon Si Thammaratista epäilty miespuolinen mies pidätettiin Rassadassa Phuketissa 5,800 XNUMX metamfetamiinipillerillä.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Pairoj Mangsrin, 39, Nakhon Si Thammaratista. Häneltä takavarikoitiin 1.19 grammaa metamfetamiinia ja 5,800 XNUMX metamfetamiinipilleriä. Hänet pidätettiin Soi King Kaewissa Rassadassa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai nimettömän vihjeen, että herra Roj myi laittomia huumeita Rassadan alueella.

Phuketin poliisi suoritti pistooperaation, jossa he lopulta pidättivät epäillyn.

Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.