Kymmenen ihmistä loukkaantui bussionnettomuuden jälkeen Songkhlassa

KUVA: Asia Rescue

Songkhla, eteläinen -

Kymmenen ihmistä on loukkaantunut sen jälkeen, kun Bangkokista Hat Yaihin suuntautunut bussi, jossa oli 30 matkustajaa, törmäsi Songkhlassa.

Rattaphumin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaiaamuna (23rd) Asia Roadilla Kamphaengphetin osa-alueella, Rattaphumin alueella.

Pelastuslaitos saapui paikalle löytääkseen bussin tien varrelta. Kymmenen loukkaantunutta löydettiin bussista. Yksi loukkaantuneista oli nainen, joka oli murtanut jalkansa. He kaikki vietiin läheisiin sairaaloihin.

Pääbussin kuljettaja (Thaimaan pitkän matkan linja-autot liikennöivät yleensä useiden kuljettajien kanssa), Mr. Sawas Srusen, 49, kertoi thaimaalaiselle medialle: "Nukuin, kun toinen kuljettaja ajoi bussia. Toinen kuljettaja kertoi minulle, että hän yritti poimia matkapuhelinta, jonka hän pudotti ennen kuin hän menetti bussin hallinnan.

”Bussi oli matkalla Bangkokista Hat Yaihin Songkhlassa. Matkaa oli jäljellä enää noin 22 kilometriä ennen saapumistaan, Sawa lisäsi.

Tutkintaa jatkava Rattaphumin poliisi ei heti julkistanut matkapuhelimensa pudonneen ja kolarin aiheuttaneen kuljettajan nimeä.

Ei myöskään ollut heti selvää, joutuuko linja-autoyhtiö oikeustoimiin törmäyksen johdosta.

***************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.