73-vuotias ulkomaalainen ratsastaja loukkaantui moottoripyöräonnettomuuden jälkeen Rawaissa

Rawai -

73-vuotias ulkomaalainen ratsastaja on loukkaantunut lievästi moottoripyöräonnettomuudessa Rawaissa.

Chalongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tiistaina (23rd) aamulla Wiset Roadilla. Poliisi ja Phuket Express saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaksi vaurioitunutta moottoripyörää. Thaimaalainen Kittisak Buayai, 31, ja ulkomaalainen Georgi Simeonov Georgiev, 73 (poliisi ei ilmoittanut hänen kansallisuuttaan), saivat molemmat lieviä vammoja.

Lähistöllä olevat CCTV-materiaalit osoittavat, että Mr. Kittisak tuli heti, ennen kuin herra Georgievin väitetään leikkaavan välittömästi hänen eteensä U-käännöksessä.

Chalongin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa mahdollisten lisätoimien varalta.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.