Phang Ngan rannalta löydettiin 109 merikilpikonnamunaa

Phang Nga -

Similanin kansallispuiston rannalta löydettiin merikilpikonnan pesä, jossa oli 109 merikilpikonnan munaa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phang Ngan toimisto kertoi Phuket Expressille, että he löysivät maanantaina (22. toukokuuta) Mueangin saaren (Si/Fourth Island) rannalta löydetyn merikilpikonnaemon jäljet.

Viranomaiset menivät rannalle, josta he löysivät pesän, jonka sisään oli haudattu merikilpikonnan munia. Pesän sisältä löydettiin yhteensä 109 merikilpikonnan munaa. Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Similanin kansallispuiston rannalta löydettiin yhdeksänkymmentäyksi merikilpikonnan munaa.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.