Kaksi ihmistä pidätettiin laittomasti toimivista kannabiskaupoista Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Kaksi ihmistä on pidätetty laittomasti toimivista kannabiskaupoista Thalangissa ja kolme muuta kannabislisenssiä on pidätetty.

Thalangin piirin päällikkö Bancha Tanuin kertoi Phuket Expressille, että asiaankuuluvat viranomaiset tarkastivat kannabiskauppoja Thalangissa viime viikonloppuna.

Kaksi kannabiskauppaa löydettiin ilman toimilupia. Nämä kaksi kaupan omistajaa vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen valvottujen yrttien (kannabiksensilmujen) luvattomasta myynnistä. Heidän nimiään ei julkaistu The Phuket Expressille.

Kolme muuta kannabiskaupan toimilupaa on myös jäädytetty kannabiksen myynnin muissa yrityksissä ja valvottujen yrttien (kannabiksen) mainostamisen vuoksi.

Thaimaan kansanterveysministeriön säädösten mukaan kaikenlainen kannabiksen mainostaminen digitaalisesti tai painettuna on sääntöjen vastaista.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.