Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Move Forward -juhlat vievät kaikki paikat, 35 ihmistä loukkaantui veneonnettomuudessa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 15. toukokuuta 2023 sunnuntaihin 21. toukokuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Move Forward -puolue on ottanut kaikki kolme paikkaa kolmessa Phuketin vaalipiirissä Thaimaan kansallisissa vaaleissa.

Phuketin Move Forward -puolueen ehdokkaat aloittavat politiikkansa ensimmäisen tavoitteen, he haluavat Phuketin kuvernöörin vaalit normaalin hallituksen valinnan sijaan.

Se on kuitenkin pitkä tie kaikenlaiseen keskeiseen politiikan muutokseen kuvernöörien valintaa vastaan ​​​​kuvernöörien nimittämisen suhteen.

2. Paikalliset tiedotusvälineet ovat raportoineet, että monet ulkomaalaiset turistit, useimmat venäläiset, loukkaantuivat sen jälkeen, kun kiertoajeluvene törmäsi pylvääseen Chalongissa Phuketissa.

Yhteensä 35 ihmistä on loukkaantunut, mukaan lukien venäläiset, ukrainalaiset, kazakstanilaiset, hongkongilaiset, kiinalaiset ja thaimaalaiset, kun matkavene törmäsi pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Veneen kapteenia syytetään holtittomasta käytöksestä, joka aiheutti vammoja sen jälkeen, kun 35 ihmistä, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit, loukkaantui retkiveneen törmättyä pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Phuket Immigration vieraili ulkomaisten turistien luona, jotka ovat loukkaantuneet äskettäisessä kiertueveneonnettomuudessa ja tarjosivat apua viisumin jatkamiseen.

Tämä tapaus herätti suurta huomiota sosiaalisessa mediassamme ja yleisessä keskustelussa veneiden turvallisuudesta Thaimaassa.

3. Kaksi ihmistä on julistettu kuolleeksi lava-auton törmättyä kaapeleiden kanssa työskentelevään sähköviranomaiseen. Myös lähistöllä kävelenyt lemmikkikoira sai surmansa.

Lähistöllä olevista CCTV-videoista näkyy, että lava-auton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ennen kuin törmäsi sähköviranomaiseen, puisiin tikkaisiin ja sähköpylvääseen.

4. Tuli on tuhonnut pienen kodin Patongissa. Yksi henkilö loukkaantui hengittäessään savua.

Palo ei levinnyt läheisiin taloihin ja rakennuksiin, mutta talo tuhoutui. Yksi tuntematon henkilö loukkaantui hengittäessään savua.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.