Phang Ngan rannalta löydettiin yhdeksänkymmentäyksi merikilpikonnan munaa

Phang Nga -

Yhdeksänkymmentäyksi merikilpikonnan munaa löydettiin rannalta vuonna Similanin kansallispuisto.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phang Ngan toimisto kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (21. toukokuuta) he löysivät Mueangin saaren (Si/Fourth Island) rannalta löydetyn merikilpikonnan jäljet.

Viranomaiset menivät kyseiselle rannalle, josta he löysivät pesän, jonka sisään oli haudattu merikilpikonnan munia. Pesän sisältä löydettiin yhteensä 91 merikilpikonnan munaa.

Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.