Tuli tuhosi talon Patongissa, yksi henkilö loukkaantui

KUVA: Sompong

Patong -

Tuli on tuhonnut pienen kodin Patongissa. Yksi henkilö loukkaantui hengittäessään savua.

Patongin palomiehille ilmoitettiin tulipalosta perjantaina (5. toukokuuta) kello 00th) talossa Soi Kalim 5:ssä. Palomiehet saapuivat taloon neljällä paloautolla ja havaitsivat, että tuli oli voimakkaasti tulessa. Palomiehet veivät palon hallintaan noin puoli tuntia.

Palo ei levinnyt läheisiin taloihin ja rakennuksiin, mutta talo tuhoutui.

Yksi tuntematon henkilö loukkaantui hengittäessään savua. Palon syttymissyytä tutkitaan vielä lehdistöhetkellä.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.