Kolme ihmistä pidätettiin käsikranaateilla ja 314 metamfetamiinipillereillä Wichitissä

Wichit –

Kolme epäiltyä pidätettiin käsikranaateilla ja 314 metamfetamiinipillereillä Wichitissä.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille tänä viikonloppuna, että he ovat pidättäneet kolme epäiltyä, jotka tunnistettiin Suwit Anchananoniksi, 40, Paradon Daechakuniksi, 26 ja Wirairak Anonamiksi, 21. Heidät pidätettiin vuokrahuoneessa Soi Boon Bandan.

Heiltä takavarikoitiin 49.30 grammaa metamfetamiinia, 314 metamfetamiinipilleriä, kaksi kranaattia, kaksi käsiasetta ja 44 luotia.

Heidät vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Suwitia syytetään käsikranaattien laittomasta hallussapidosta. Mr. Paradonia uhkaa lisäsyytteet ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Epäillyt eivät puhuneet tiedotusvälineille siitä, miksi heillä oli kyseessä olevat tavarat.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.