Kuljettaja loukkaantui lava-auton kaatuessa Thalangissa, syyttää märää tietä

Thalang –

Kuljettaja loukkaantui lava-autonsa kaatuessa Thalangissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta lauantaiaamuna (20th) Tha Ruea – Mueang Mai -tiellä Pa Klokin osa-alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen lava-auton U-käännöksestä lähellä Pa Klokin temppeliä.

Kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Wittayaksi, 20, oli saanut erilaisia ​​vammoja. Hän kertoi The Phuket Expressille menettäneensä lava-autonsa hallinnan ja törmäsi pylväisiin ja liikennemerkkiin ennen kaatumista. Hän syytti onnettomuudesta sadetta ja märkää tietä.

Thalangin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa jatkotoimia varten.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.