Kaksi ihmistä loukkaantui lava-auton törmättyä tila-autoon Thalangissa

Thalang –

Kaksi ihmistä loukkaantui lava-auton törmättyä pysäköityyn tila-autoon Thalangissa.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta puolenyön jälkeen (19th) Thep Krasattri Roadilla Sri Soonthornissa. Pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen kaksi loukkaantunutta henkilöä, jotka olivat kuljettaja Pranit Choowang, 41, ja hänen matkustajansa Naruemon Watpone, 31. Heidät vietiin läheiseen sairaalaan. Pelastustyöntekijät löysivät vaurioituneen tila-auton lähistöltä.

CCTV-materiaali osoittaa, että pakettiauton kuljettaja menetti hallinnan ennen kuin törmäsi pysäköityyn tila-autoon.

Thalangin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa jatkotoimia varten.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.