PÄIVITYS: Phuketin maahanmuuttaja vierailee sairaaloissa veneonnettomuudessa loukkaantuneiden ulkomaalaisten turistien luona, tarjoaa viisumiapua

Phuket -

Phuket Immigration vieraili ulkomaisten turistien luona, jotka ovat loukkaantuneet äskettäisessä kiertueveneonnettomuudessa ja tarjosivat apua viisumin jatkamiseen.

Aiemmat tarinamme:

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (17th) lähellä Chalongin laituria monien loukkaantumisten vuoksi. Yli tusina ambulanssia lähialueelta saapui Chalongin laiturille.

Yhteensä 35 ihmistä on loukkaantunut, mukaan lukien venäläiset, ukrainalaiset, kazakstanilaiset, hongkongilaiset, kiinalaiset ja thaimaalaiset, kun matkavene törmäsi pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Veneen kapteenia syytetään holtittomasta käytöksestä, joka aiheutti vammoja sen jälkeen, kun 35 ihmistä, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit, loukkaantui retkiveneen törmättyä pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Majuri Tanannat Srisuwan Phuket Immigrationista kertoi Phuket Expressille, että 21 ulkomaalaista turistia, jotka koostuvat 1 venäläisestä, 8 ukrainalaisesta, 1 Kazakstanista, 1 Hongkongista ja XNUMX Kiinan kansalaisesta, on hoidettu eri sairaaloissa Phuketissa.

Perjantaina (19th) he vierailivat ulkomaisten turistien luona eri sairaaloissa. Sairaalan henkilökunnalle on kerrottu, että jos onnettomuudesta joutuneiden ulkomaalaisten turistien täytyi jäädä sairaaloihin, Phuket Immigration voi tarjota heille viisuminpidennyspalveluita tarvittaessa.

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset ilmaisivat myös myötätuntonsa turistien ahdingosta ja toivoivat heidän paranevan pian.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.