Bangkokissa ukrainalaisen naisen murhasta epäillystä puolalaisesta lähtevä paha haju johti hänen pidätykseensä

Bangkok -

Ukrainalaisen naisen väitetysti murhanneen puolalaisesta epäillystä tuoksuva haju kiinnitti henkilöstön huomion ravintolassa Bangkokissa ja auttoi johtamaan hänen pidätykseensä.

Lisäksi haju kiinnitti myös älykkään rajakoiran huomion, joka hälytti ohjaajiaan ja auttoi pysäyttämään epäillyn ennen Thaimaan rajan ylittämistä Kambodžaan.
Edellinen tarinamme:

Wat Phraya Krain poliisi kertoi TPN-medialle, että heille ilmoitettiin kauhistuttavasta tapauksesta asunnossa Bang Kho Laemissa maanantaina (15. toukokuuta).th).

Nyt päivitykseen:

CCTV-kuvat ravintolassa lähellä kyseistä asuntoa Bangkokissa, osoittivat puolalaisen epäillyn tilaavan ruokaa. Ravintolan tuntematon työntekijä kertoi paikalliselle medialle, että epäillyllä oli mukanaan laukku, jossa oli sahaa muistuttava esine. Työntekijä haisi epäillystä erittäin voimakkaan pahan hajun, ja hän näytti huonokuntoiselta, ja työntekijä epäili aluksi, että hän oli mahdollisesti köyhä.

Puolalainen epäilty Jan Jerzy Lagoda Filippow, 25, kysyi työntekijältä Google-kääntäjän avulla "Mistä löydän naisen. Haluan tyttöystävän." Hän näytti kuitenkin tyytymättömältä, työntekijä lisäsi.

Epäillyn uskotaan tappaneen ukrainalaisen naisen, 25-vuotiaan Alona Savchenkon, ennen kuin hän osti sahan ja pysähtyi sitten ravintolaan. Ravintolan henkilökunta epäili, että epäillyn kanssa oli jotain vikaa, ja ottivat yhteyttä paikallisiin viranomaisiin.

Puolalainen mies pidätettiin lähellä Thaimaan rajaa Sa Kaeossa, kun hänen väitetään tappaneen ja paloittaneen ukrainalaisen naisen asunnossa Bang Kho Laemissa.

Myöhemmin, kun epäilty yritti paeta Kambodžaan Sa Kaeon kautta, epäillyn luo houkutteltiin Burapan sotilaskoira. Judy-niminen koira haisteli epäillyn lähellä ja teki hänen ohjaajalle selväksi, että miehessä oli jotain epäilyttävää hänen ollessaan lähellä; koiran ohjaaja, kapteeni Thaworn, sanoi tiedotusvälineille: "Seurasin koiraani ja huomasin epäillyn, jolla oli samanlaisia ​​matkatavaroita kuin viimeaikaisissa uutisissa. Otin yhteyttä maahanmuuttovirastoon nähdäkseni epäillyn kasvot ja tunnistin hänet.

Pian tämän jälkeen Lagoda pidätettiin, kuten kerroimme tarkemmin alla.

Puolalainen epäilty, joka pidätettiin sen jälkeen, kun hän tappoi ja paloitti ukrainalaisen naisen asunnossa Bangkokissa, on kieltäytynyt sanomasta mitään Thaimaan poliisille ja medialle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/