Risteilyalus saapuu Phuketiin 5,000 XNUMX matkailijan kanssa

Phuket -

Risteilyalus Malesiasta 5000 turistia saapui juuri Phuketiin.

Lauantaina (20th) Phuketin turistipoliisi toivotti tervetulleeksi yli 5,000 10 turistia, jotka saapuivat risteilyalukselle Malesiasta klo 30. Risteilyalus lähtee Phuketista klo 9 samana päivänä matkalla Singaporeen.

Malesiasta peräisin oleva risteilyalus, jossa oli 2,000 XNUMX turistia, saapui Wichitin laiturille.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.