Kaksi ihmistä ja lemmikkikoira kuoli, kun lava-auton kuljettaja törmäsi sähköyhtiön työntekijään Phuketissa

Rassada -

Kaksi ihmistä on julistettu kuolleeksi lava-auton törmättyä kaapeleiden kanssa työskentelevään sähköviranomaiseen. Myös lähistöllä kävelenyt lemmikkikoira sai surmansa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta perjantaina (11.) kello 25th) Thep Krasattri Roadilla Rassadassa, Mueang Phuketissa. He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen lava-auton tieltä.

Yksi sähköpylvään lähellä kävelevä sähkökaapelityöntekijä todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Pakettiautoon juuttunut kuljettaja loukkaantui vakavasti, ja hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi.

Rassadan viranomaiset eivät julkistaneet kuolleiden nimiä.

Myös lemmikkikoira löydettiin kuolleena paikalta. Koiran omistaja kertoi, että koira käveli lähellä onnettomuushetkellä ja julkaisi kunnianosoituksena kuvan kuolleesta lemmikistä, joka näkyy alla.

Lähistöllä olevista CCTV-videoista näkyy, että lava-auton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ennen kuin törmäsi sähköviranomaiseen, puisiin tikkaisiin ja sähköpylvääseen.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.