PÄIVITYS: Trangissa kiinalaisen liikemiehen murhaan osallistuneita epäiltyjä syytetään

KUVA: Naew Na

Trang, Etelä -

Kolme epäiltyä, jotka osallistuivat kiinalaisen liikemiehen murhaan Trangissa, on nostettu virallisesti syytteeseen.

Aiemmat tarinamme:

Kiinalainen liikemies löydettiin kuolleena yli 20 puukon ja viiltohaavan saaneena lomakeskuksesta Mueang Trangista.

Kolme epäiltyä, joiden epäillään osallistuneen kiinalaisen liikemiehen murhaan Trangissa, on pidätetty Satunissa.

Nyt päivitykseen:

Uudelleenesitys pidettiin torstaiaamuna (18th) yli 30 poliisin kanssa Mueang Trangin poliisiasemalta ja Trangin maakunnan poliisiasemalta. Heihin liittyi yli 20 kiinalaisen liikemiehen sukulaista, mukaan lukien hänen lapsensa ja vaimonsa, jotka osallistuivat uudelleenesitykseen.

Ainoastaan ​​hra Natdanai 'J', 22, ja hra Nattaphon 'It', 19, olivat läsnä toistossa, koska mukana ollut nainen on alaikäinen eikä osallistunut useista laillisista syistä. Uudelleenesitys kesti vain 20 minuuttia, kun uhrin vaimon sukulaiset olivat hyökkäämässä epäiltyjen kimppuun.

Trangin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Chaowalit Leangsupong kertoi Phuket Expressille, että toinen epäilty, joka tunnistettiin vain neiti Fai, 17, on pidätettynä ja kuulusteltu lasten ja perheiden kodissa Trangissa.

Kiinalaisen miehen verikokeesta löytyi unilääkkeitä ja alkoholia. Kaikkia kolmea epäiltyä syytetään tahallisesta murhasta ja varkaudesta.

Kaikilta epäillyiltä on evätty takuita, ja he ovat pidätettyinä lehdistön ajan.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.