Paidaton mies pidätettiin, koska hän käveli viidakkoveitsen kanssa Patongissa

Patong -

Patongissa paitaton mies jäi kiinni, kun hän käveli ympäriinsä heilutellen edestakaisin viidakkoveitsellä, pelotellen turisteja ja paikallisia asukkaita.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tänä aamuna (17th) lähellä Suwan Khiriwing -temppeliä (Patongin temppeli).

He ryntäsivät paikalle löytääkseen paitattoman miehen, joka heilui viidakkoveitsen ympärillä ja käveli alueella päämäärättömästi. Paikalliset asukkaat pelkäsivät hänen olevan vaarassa, sillä alueella on paljon turisteja.

Poliisi otti lopulta kiinni psykiatrisista ongelmista kärsineen ja poliisin tunteman miehen.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle, mutta hänet siirrettäisiin todennäköisesti psykiatriseen yksikköön arvioitavaksi. Lainvalvontaviranomaiset salasivat miehen nimeä hänen mielenterveystilansa vuoksi.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.