Monet ulkomaiset turistit loukkaantuivat sen jälkeen, kun vene törmäsi pilariin Chalongissa, Phuketissa

Phuket -

Paikalliset tiedotusvälineet ovat raportoineet, että monet ulkomaalaiset turistit, useimmat venäläiset, loukkaantuivat sen jälkeen, kun kiertoajeluvene törmäsi pylvääseen Chalongissa Phuketissa.

Kiertueveneessä oli onnettomuushetkellä yli 30 ihmistä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (17th) lähellä Chalongin laituria monien loukkaantumisten vuoksi. Yli tusina ambulanssia lähialueelta saapui Chalongin laiturille.

Monet loukkaantuneet vietiin moniin sairaaloihin ympäri saarta.

Onnettomuuden yksityiskohdat ovat vielä auki, eivätkä ne olleet heti saatavilla.

Tämä on kehittyvä tarina. Tähän tarinaan tehdään päivityksiä, kun asiaankuuluvat Phuketin viranomaiset julkaisevat.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.