Roskatkeräilijä loukkaantui porrasperävaunun törmättyä roskakoriin Phuketissa

Phuket -

Jätteenkeräilijä sai jalkavammoja sen jälkeen, kun sedan törmäsi roska-autonsa takaosaan Mueang Phuketissa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta juuri ennen puoltayötä (16th) Chalerm Phra Kieat Rama Roadilla (Bypass Road) Rassadassa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle ja havaitsivat, että roska-auton perästä löytyi vaurioitunut sedan. Mr. Yao, 48, Myanmarin kansalainen, joka puhuu vain yhdellä nimellä, roskienkeräilijällä, sai vammoja molempiin jalkoihinsa. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan apua saamaan.

Jäteauton kuljettaja Narin Jokthong, 42, kertoi Phuket Expressille pysäyttäneensä kuorma-auton, kun henkilökunta keräsi roskia. Yhtäkkiä sedan törmäsi hänen ajoneuvonsa takaosaan, jossa Yao työskenteli, vahingoittaen Yaoa ja vaurioittaen roska-autoa.

Sedanin kuljettaja, Mr. Piyapong Chimtab, 38, kertoi Phuketin kaupungin poliisille, että hän oli menossa ystävänsä syntymäpäiväjuhliin Chalongissa. Hän myönsi nukahtaneensa ennen kuin menetti sedanin hallinnan.

Poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten jatkotoimien varalta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.