Phuketin ehdokkaat siirtyvät eteenpäin Phuketin kuvernöörin vaalien puolesta

Phuket -

Phuketin Move Forward -puolueen ehdokkaat aloittavat politiikkansa ensimmäisen tavoitteen, he haluavat Phuketin kuvernöörin vaalit normaalin hallituksen valinnan sijaan.

Aiemmat tarinamme:

Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat, 42, maanantaina (15. toukokuuta)th) julisti voiton Thaimaan vaalien epävirallisen ääntenlaskennan jälkeen, jonka vaalilautakunta (EY) julkaisi.

Move Forward -puolue on ottanut kaikki kolme paikkaa kolmessa Phuketin vaalipiirissä Thaimaan kansallisissa vaaleissa.

Phuketin vaalipiirin 2 ehdokas Chalermpong Sangdee kertoi Phuket Expressille. "Ensimmäinen asia, jonka teemme muutoksen eteen, on järjestää Phuketin kuvernöörin vaalit normaalin hallituksen valinnan sijaan. Haluamme työntää Phuketin kehitystä eteenpäin rauhan ja harmonian kanssa. Phuket on paratiisisaari, joka on Andamaanien helmi.

Phuketin vaalipiirin 3 ehdokas Thitikan Thitipruektikun puhui Phuket Expressille kiistanalaisesta kannabiskysymyksestä, joka oli tärkeä asia viime vaaleissa. – Move Forward -puolueen johtajan Pita Limjaroenratin mukaan haluamme kannabiksen palaavan ensin laittomaksi huumeeksi. Tällä estetään maahantuonti/salakuljetus ulkomaisilta myyjiltä ja muut ongelmat, mikä antaa meille mahdollisuuden aloittaa marihuanan kanssa tyhjästä ja toteuttaa loogisia politiikkoja hitaasti. Sen jälkeen kevennämme pikkuhiljaa, mikä keskittyy pääasiassa lääketieteellisiin tarkoituksiin. Virkistyskäyttö joutuu odottamaan. Tämä helpottuu, kun sitä voidaan hallita paremmin."

Phuket Express huomauttaa kuitenkin, että kannabiksen suhteen kaikki on mahdollista ja monet yrittäjät ovat yllättäen kritisoineet kaikkia suunnitelmia kasvin uudelleenkriminalisoimiseksi.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.