Risteilyalus saapuu Phuketiin 2,000 XNUMX matkailijan kanssa

Phuket -

Malesiasta peräisin oleva risteilyalus, jossa oli 2,000 XNUMX turistia, saapui Wichitin laiturille.

Maanantaina (15th) Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayapong Pranit toivotti tervetulleeksi yli 2,000 XNUMX turistia, jotka saapuivat risteilyaluksella Malesiasta Langkawista Phuket Marine Custom Pier -laiturille Makham Bayssa.

Mr. Chayapong kertoi Phuket Expressille. "Ensimmäinen risteilyalus sitten 2019 saapui Patongiin viime vuoden lokakuussa Covid-19-tilanteen helpottua"

Ensimmäinen risteilyalus on saapunut Patongiin.

”Phuketiin Patongiin ja Ao Makhamiin tulee lisää risteilyaluksia. Viime vuoden lokakuusta lähtien risteilyaluksilla on ollut yli 160,000 XNUMX turistia, mikä on jatkanut rahan tuottamista Phuketiin. Tämä tarkoittaa, että turistit luottavat enemmän Phuketissa”, Chayapong selitti.

 

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.