Kiinalainen liikemies löydettiin kuolleena yli 20 veitsihaavalla lomakeskuksesta Etelä-Thaimaassa

KUVA: Naew Na

Trang, Etelä-Thaimaa -

Kiinalainen liikemies löydettiin kuolleena yli 20 puukon ja viiltohaavan saaneena lomakeskuksesta Mueang Trangista.

Mueang Trangin poliisille ilmoitettiin tapauksesta tiistaina iltapäivällä (16th) lomakeskuksessa Tub Tiengin osa-alueella.

He ja pelastustyöntekijät saapuivat lomakeskukseen löytääkseen 43-vuotiaan kiinalaisen miehen (Mr. Zhirui Li) ruumiin kylpyhuoneesta. Hän oli kasvot alaspäin, yllään vain pyyhe ja veren peitossa.

Hänen ruumiistaan, mukaan lukien rintakehästä, löydettiin yli 20 puukotusta ja viiltoa. Poliisi uskoo, että kiinalainen oli kuollut vähintään 12 tuntia ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin. Lähistöltä löytyi lukuisia tyhjiä olutpulloja sekä kuusi käyttämätöntä kondomia.

Lomakeskuksen työntekijät kertoivat Thaimaan poliisille, että tänään, 16. toukokuuta, keskipäivällä huoneen siivooja soitti Liun puhelinnumeroon, jonka hän antoi henkilökunnalle kirjautuessaan sisään, koska hän ei kirjautunut ulos ennen puoltapäivää. Kun kukaan ei vastannut puheluun, siivooja koputti huoneen oveen, eikä vastausta vieläkään kuulunut.

Tuntematon siivooja kertoi lomakeskuksen johtajalle menevänsä huoneeseen ennen oven avaamista. Hän löysi verta kylpyhuoneen edestä, mutta pelkäsi mennä sisälle ja kutsui toisen työntekijän katsomaan suihkutilan sisälle.

Liun ruumis löydettiin ja Thaimaan poliisi kutsuttiin tässä vaiheessa.

Työntekijät kertoivat poliisille, että kiinalainen mies kirjautui huoneeseen jonkun kanssa, jota kuvailtiin vain "thaimaalaiseksi naisystäväksi". He menivät huoneeseen klo 4 maanantaina (15th). Hänen matkapuhelimensa ja sedanin olivat kadonneet, koska niitä ei löydetty huoneesta tai lomakeskuksesta. Poliisi jahtaa nyt thaimaalaista naista, mutta ei ole vielä tunnistanut häntä yleisölle, vaikka hänellä on lausuntojensa mukaan vankka aavistus hänen henkilöllisyydestään.

Poliisi havaitsi, että kiinalainen mies oli liikemies, joka vei kumia ja puuta Trangissa ja lähiprovinsseissa. Lomakeskuksen henkilökunnan mukaan hän yöpyi aina tässä lomakeskuksessa lomallaan. Hänellä oli myös talo Lantan saarella.

Hän oli ex-pat, ja hänellä oli myös thaimaalainen vaimo Trangista ja kolme thaimaalaista lasta. Hänen vaimonsa tuli myöhemmin katsomaan ruumista lomakeskuksessa, mutta ei surunsa vuoksi kommentoinut tilannetta tai epäillyn mahdollista henkilöllisyyttä. Hänen koko nimensä salattiin perheen yksityisyyden vuoksi.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.