Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: nigerialainen mies pidätettiin, venäläinen turisti löydettiin kuolleena ja paljon muuta 

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 8. toukokuuta 2023 sunnuntaihin 14. toukokuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Ulkomaalainen moottoripyöräilijä suuttui, kun taksinkuljettaja torkasi hänelle äänitorvellaan ennen kuin ulkomaalainen osoitti keskisormeaan ja löi nyrkillä taksiautoa kuuluisan yökerhon edessä Kamalassa.

Taksinkuljettaja, joka tunnistettiin vain herra Adisakiksi, kertoi Phuket Expressille, että hän teki ilmoituksen Kamalan poliisille tiistai-iltana (9. toukokuuta).th).

2. Nigerialainen mies pidätettiin Rawaissa, koska hän oli saapunut laittomasti Thaimaan kuningaskuntaan sen jälkeen, kun hänet karkotettiin oleskelun ylittymisen vuoksi.

Maahanmuuttopoliisi on myös varoittanut thaimaalaisia ​​naisia ​​jatkuvista romanssihuijauksista Phuketissa ja Thaimaassa. Poliisi jatkaa ulkomaalaisten, erityisesti huijaukseen osallistuneiden nigerialaisten miesten, torjuntaa.

3. Brittimies pidätettiin, kun hän löi Tuk Tuk -taksinkuljettajaa hänen ja hänen ystäviensä törmättyä pysäköityyn taksinkuljettajaan Patongissa, Phuketissa.

Poliisi löysi epäillyn, herra Paulin, kyseisen hotellin edestä, joka alun perin yritti paeta lainvalvontaviranomaisia, mutta jäi lopulta kiinni.

4. Taksimoottoripyöräilijälle määrättiin sakko, kun hänet jäi kiinni epäkohteliasta ja epäammattimaisesta matkustajan kanssa Patongissa.

Taksimoottoripyöräilijää syytetään henkilökohtaisen moottoripyöränsä käyttämisestä taksimoottoripyöränä, vanhentuneella ajokortilla ajamisesta, vanhentuneen veroisen moottoripyörän ajamisesta ja kypärän käyttämättömyydestä. Epäilty Prasertchai tuomittiin yhteensä 2,500 XNUMX bahtia.

Moottoripyörätaksin kuljettajaa, jolle määrättiin sakkoja sen jälkeen, kun hänet jäi kiinni epäkohteliasta ja epäammattimaisesta matkustajaa kohtaan Patongissa, on syytetty useammin uhkailusta ja kunnianloukkauksesta, ja hänellä on menneisyydessä käyttäytyminen.

Thaimaan tuomioistuimet olivat jo tuominneet hänet ja hänet tuomittiin vuodeksi vankeuteen, mutta sai ehdollisen vankeusrangaistuksen ehdolliseen ehdolliseen.

5. Kolme venäläistä turistia on pelastettu, kun taas toinen on yhä kateissa, kun yksi heistä osui aaltoon ja huuhtoutui mereen ottaessaan selfietä Prom Thep -niemellä Rawaissa.

Etsintä jatkui.

Phuketin vesiltä löydettiin tänään 14. toukokuuta miehen eloton ruumis, joka viranomaisten mukaan voisi olla venäläisen turistin ruumis, joka oli kadonnut voimakkaiden aaltojen heittäytymisen jälkeen mereen.

Vaikka vainajan henkilöllisyys ei ole tällä hetkellä virallisesti tiedossa, pelastajat uskoivat sen kuuluneen onnettomalle venäläiselle turistille, herra Iurii Smoianille, joka oli kadonnut sen jälkeen, kun voimakkaat aallot heittivät hänet veneestään Phuketin vesille selfietä ottaessaan.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.