Move Forward Party ottaa kaikki paikat Phuketissa Thaimaan vaaleissa

Phuket -

Move Forward -puolue on ottanut kaikki kolme paikkaa kolmessa Phuketin vaalipiirissä Thaimaan kansallisissa vaaleissa.

Edellinen tarinamme: 

Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat, 42, maanantaina (15. toukokuuta)th) julisti voiton Thaimaan vaalien epävirallisen ääntenlaskennan jälkeen, jonka vaalilautakunta (EY) julkaisi.

Vaalilautakunnan (EY) viimeisimmän päivityksen kello 9 mennessä epävirallinen äänestystulos osoittaa, että Move Forward -puolue Phuketissa oli saanut 57 92,565 ääntä puoluelistalle ja kolme kolmesta vaalipiirin kansanedustajapaikasta.

Samaan aikaan väliaikaisen ja entisen pääministerin Prayut Chan-O-Chan johtama Yhdistyneiden kansakuntien puolue sai 71,192 XNUMX ääntä puolueen listalle.

Kaiken kaikkiaan 235,078 313,475 phuketista kävi äänestämässä 74.99 XNUMX äänioikeutetusta phuketista, mikä on XNUMX prosenttia.

Phuketin vaalipiirin 1 ehdokas on Somchart Taechatavorncharoen.

Phuketin vaalipiirin 2 ehdokas on Chalermpong Sangdee.

Phuketin vaalipiirin 3 ehdokas on Thitikan Thitipruektikun

Saatat pitää tästä:

Yli 12,000 XNUMX ihmistä Phuketissa toivotti Prayut Chan-O-Chan ja hänen puolueensa tervetulleeksi edistämään hänen toivoaan uudelleenvalinnasta.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.