PÄIVITYS: Yksi venäläinen turisti on edelleen kadoksissa Phuketinmerellä selfie-katastrofin jälkeen

Rawai -

Kolme venäläistä turistia on pelastettu, kun taas yksi on yhä kateissa, kun yksi heistä joutui aallon alle ja huuhtoutui mereen ottaessaan selfieitä Prom Thep -niemellä Rawaissa.

Edellinen tarinamme:

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta perjantaina (12th) Prom Thep Capen päässä. He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen kolme ulkomaalaista turistia kellumassa meressä. Heidät pelastettiin nopeasti vedestä.

Nyt päivitykseen:

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille, että hakukeskus oli perustettu perjantaina (12.th) lähellä Prom Thep Capea. Phuketin turistipoliisi tunnisti neljä miespuolista venäläistä turistia

1. Mr. Iurii Smoian (kadonnut)

2. Mr. Lev Malakhov (vammautunut)

3. Mr. Nikita Siasegov

4. Mr. Konstantin Akhmetzianov

Heidän ikänsä on 32-35 vuotta. Etsinnät jatkuivat tänä aamuna (13th).

Aroonin mukaan neljä miestä olivat ottaneet selfieitä sosiaalisen median profiileilleen Rawai Beachillä, kun äkillinen aalto osui hajamieliseen ryhmään takaapäin ja kaatoi heidät alas mereen. Kolme miehistä pelastettiin, kun taas herra Smoian pysyi kateissa.

*****************************************

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.