Taksimoottoripyöräilijä kuoli törmättyään tila-auton kanssa Phuketissa

Phuket -

Moottoripyörätaksin kuljettaja kuoli moottoripyöränsä törmättyä tila-autoon Mueang Phuketin alueella.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 5 tänään, 50. toukokuuta 13, lähellä risteystä Yaowarad Roadilla Sam Kongissa.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän tieltä. Lähistöltä löydettiin moottoripyörätaksin kuljettajan ruumis. Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että ratsastaja oli Korkuea Kunsatit, 54. Hän oli saanut vakavia päävammoja.

Risteyksestä löydettiin myös vaurioitunut tila-auto, jonka etulasi oli rikki. Kuljettaja, herra Nattapong Samart, jonka ikää ei ilmoitettu, odotti tapahtumapaikalla.

Todistaja, herra Jeerasak Kanwilaikun, 75, joka on elintarvikemyyjä lähistöllä olevassa ruokakaupassa, kertoi Phuket Expressille, että Nattapongin kuljettama tila-auto ajoi suurella nopeudella ja törmäsi Korkuean kuljettamaan moottoripyörään. Nattapong pysäytti tila-autonsa noin 100 metrin päässä törmäyspaikalta.

Phuketin kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa jatkaakseen oikeustoimia.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.