TAT pyrkii lisäämään viisumikiintiötä kiinalaisille turisteille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) vaatii kiinalaisten turistien viisumikiintiön korottamista Kiinan kysynnän kasvaessa ja alan elpyessä. Tällä hetkellä Thaimaan suurlähetystö Pekingissä ja kahdeksan konsulaattia Kiinassa saavat myöntää kiinalaisille turisteille matkatoimistojen kautta vain 84,000 XNUMX viisumia kuukaudessa.

TAT:n Itä-Aasian alueellinen markkinointijohtaja Chuwit Sirivejkul sanoi, että TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn tapaa ulkoministeriön johtajat ensi viikolla keskustellakseen asiasta. Chuwit lisäsi, että 84,000 1 viisumikiintiö ei varmasti täytä kasvavaa kysyntää, koska Thaimaa odottaa kiinalaisten saapuvien nousevan pandemiaa edeltävään miljoonan kuukaudessa.

Tammikuun 1. ja 30. huhtikuuta välisenä aikana Thaimaahan laskeutui 843,920 10 kiinalaista turistia, mikä on 5.3 % ulkomaalaisista tuona aikana. Trendi vahvistaa TAT:n ennusteen, jonka mukaan tänä vuonna kiinalaisia ​​saapuu 446 miljoonaa, mikä tuottaa 7 miljardia bahtia tuloja maalle. Chuwit totesi, että saapuvien määrä voi kasvaa XNUMX miljoonaan, jos lentoja on riittävästi ja viisumikiintiö kasvaa.

TAT:n aluejohtaja lisäsi, että Thaimaan ja Kiinan välillä on lennättänyt maaliskuun lopusta lokakuun loppuun 33,843 6.13 lentoa 14 miljoonalla matkustajapaikalla. Tämä ei sisällä heinä-lokakuussa odotettavissa olevia tilauslentoja. Sen lisäksi, että kiinalaiset turistit saavat viisumin suurlähetystöstä tai konsulaateista, he voivat saada viisumin saapuessaan, mutta se on kalliimpi ja sallii vain 2,000 päivän oleskelun. Visa saapumisen yhteydessä maksaa 1,200 XNUMX bahtia, kun taas sen saaminen suurlähetystöstä maksaa XNUMX XNUMX bahtia.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.