Kadonnut thaimaalainen teinityttö, nähty viimeksi murhatun brittipojan kanssa, löydetty kuolleena Pohjois-Thaimaasta

Lampang –

Kadonnut teini-ikäinen nainen, joka nähtiin viimeksi murhatun britti-thaimaalaisen pojan seurassa tapaamaan vanhempaa thaimaalaista miestä, löydettiin kuolleena ja haudattu metsään Lampangissa, Pohjois-Thaimaassa.

Edellinen tarinamme:

Paikallinen poliisi raportoi sunnuntaiaamuna 16. toukokuuta kuolleen teini-ikäinen Ben, 7, löydettiin lehdosta Ban Thanin alueella.

Epäilty on pidätetty ja hänen kerrotaan tunnustettu Thaimaan poliisille 16-vuotiaan britti-thaimaalaisen teini-ikäisen murhasta, joka löydettiin kuolleena päähaavoineen metsästä Lampangin maakunnassa Pohjois-Thaimaassa aiemmin tällä viikolla.

Nyt päivitykseen:

Lauantaina (13. toukokuuta) alueen 5 poliisi paljasti Thaimaan tiedotusvälineille, että poliisi sai vihjeen, että jokin haisi erittäin pahalle metsälehdossa lähellä Mae Tan – Sobprab Roadia Sandon Kaewissa, Mae Thassa. Poliisi, paikalliset asukkaat ja teini-ikäisen sukulaiset aloittivat etsinnät.

Nuoren naisen ruumis löydettiin haudattuna lehdosta, ja hänen sukulaisensa vahvistivat, että hän oli kadonnut teini, joka tunnistettiin ikänsä vuoksi vain hänen thaimaalaisesta lempinimestään Ping Pong, 16.

Naisen selästä löytyi vakava haava. Hänen ruumiinsa vietiin kuitenkin sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi ja hänen henkilöllisyytensä tieteellisen vahvistamiseksi.

Pääepäilty Chaiwat Boonkarin, 44, Benin, myös 16, kuolemasta, oli aiemmin kieltäytynyt puhumasta pingistä, vaikka myönsikin tappaneensa Benin. Chaiwat väitti tapanneensa nuoret metsässä keskustellakseen huumekaupasta, vaikka Thaimaan poliisi tutkii asiaa edelleen. Chaiwat kertoi murhaneensa Benin raivokohtauksessa sen jälkeen, kun he olivat riidelleet kaupasta.

Benin perhe on luvannut varmistaa, että epäilty, jota he kutsuivat puhtaaksi pahuudeksi rikoksen uudelleenesityksessä, kohtaa lain täyden oikeuden Benin isän Stevenin, 60, kanssa, ja sanoo, että hän tekisi kaikkensa ja toivoo näkevänsä. että tappaja mätää vankilassa.

Kuten aiemmin todettiin, Chaiwat ei ollut myöntänyt pingpongin murhaa lehdistöhetkellä ja oli vain myöntänyt Benin murhan. Chaiwatin kerrottiin väittäneen, että joku muu oli tullut tappamaan pingpongin, mutta poliisi ei ollut vakuuttunut.

Chaiwat oli juuri vapautettu vankilasta kahdeksan kuukautta sitten, ja hänellä oli laaja rikoshistoria, mukaan lukien raiskaukset ja pahoinpitelyt, Thaimaan alueen 5 poliisi lisäsi.

TPN Media esittää vilpittömät osanottonsa uhrien ystäville ja omaisille.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin emoyhtiömme omistamalla sisarsivustollamme TPN National.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/