PÄIVITYS: Phuketin moottoripyörätaksin kuljettajaa syytetään uhkailusta ja kunnianloukkauksesta

Phuket -

Moottoripyörätaksin kuljettajaa, jolle määrättiin sakkoja sen jälkeen, kun hänet jäi kiinni epäkohteliasta ja epäammattimaisesta matkustajaa kohtaan Patongissa, on syytetty useammin uhkailusta ja kunnianloukkauksesta, ja hänellä on menneisyydessä käyttäytyminen.

Edellinen tarinamme:

Patongin poliisi tunnisti myöhemmin moottoripyörätaksilijan vain Prasertchaiksi, 37, Nakhon Si Thammaratista.

Uhri, rouva Wilaiwan, on myös tehnyt rikosilmoituksen moottoripyörätaksin kuljettajaa vastaan. Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (11th), että moottoripyörätaksin kuljettajaa on aiemmin syytetty uhkailusta ja kunnianloukkauksesta, ja Prasertchai myönsi syytteet. Thaimaan tuomioistuimet olivat jo tuominneet hänet ja hänet tuomittiin vuodeksi vankeuteen, mutta sai ehdollisen vankeusrangaistuksen ehdolliseen ehdolliseen.

Hän sai myös 4,000 bahtin sakon. Tämän viimeisimmän tapauksen jälkeen Prasertchain odotetaan palaavan vankilaan ilman koeaikaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.