Venäläinen turisti kadonnut saatuaan aallon osuman ottaessaan selfiet Prom Thep -niemellä Phuketissa

Rawai -

Kolme venäläistä turistia on pelastettu, kun taas toinen on yhä kateissa, kun yksi heistä osui aaltoon ja huuhtoutui mereen ottaessaan selfietä Prom Thep -niemellä Rawaissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta perjantaina (12th) Prom Thep Capen päässä. He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen kolme ulkomaalaista turistia kellumassa meressä. Heidät pelastettiin nopeasti vedestä.

He kertoivat hätäkeskukselle olevansa venäläisiä lomalla. He menivät mereen auttamaan ystäväänsä, joka otti selfie-istunnon ennen kuin aalto osui heihin ja huuhtoutui mereen. Heidän ystävänsä katosi mereen ennen kuin venäläiset turistit huusivat paikallisia apua ja etsinnät aloitettiin.

Etsinnät olivat käynnissä lehdistön aikaan, ja venäläisten turistien nimet eivät olleet lehdistön aikaan lainvalvontaviranomaiset.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.