Kiinalaisten turistien määrä Thaimaahan kasvaa tasaisesti

Thaimaa-

Thaimaa valmistautuu ottamaan vastaan ​​vähintään miljoona kiinalaista turistia kuukaudessa lokakuussa, mikä on sama määrä ennen Covid-19-pandemiaa, TAT sanoi.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) raportoi, että kiinalaisten matkailijoiden saapumismäärä on kasvanut tammikuun 91,898 285,000:sta XNUMX XNUMX:een tämän vuoden huhtikuussa.

Itä-Aasian TAT:n johtaja Chuwit Sirivejkul kertoi TPN Medialle "Thaimaahan tänä vuonna saapuvien kiinalaisten turistien määrä nousee viiteen miljoonaan. Yli kuusi miljoonaa lentolippua Kiinasta Thaimaahan on varattu ja myyty huhti-lokakuussa. Samaan aikaan Kiinasta tulee jopa 430 taistelua kuukaudessa tämän vuoden kesäkuusta alkaen, mikä tarkoittaa yli 100 lentoa kuukaudessa.

Lisää kiinalaisia ​​kiertueryhmiä odotetaan vierailevan Thaimaassa tulevina pitkiä lomapäiviä varten työpäiväviikonloppuna, joka osuu tälle tulevalle viikonloppulle varsinaisena työpäivänä toukokuun XNUMX. päivänä.

"Edellisenä työpäiväviikonloppuna kiinalaisia ​​turisteja oli jopa 20,000 10,000 päivässä ja tässä kuussa jopa 2,500 XNUMX päivässä. Määrä on kasvanut päivässä XNUMX XNUMX:sta viime helmikuussa”, Chuwit lisäsi.

”Tämän vuoden tammikuusta huhtikuuhun ulkomaalaisia ​​saapui yhteensä 8,596,452 843,920 19. Näistä 40 XNUMX oli Kiinasta. Ulkomaalaisten tulojen lisääntyminen on hyvä merkki Thaimaan matkailualalle. Neljä vuotta sitten ennen Covid-XNUMX-pandemiaa oli XNUMX miljoonaa ulkomaalaista saapuvaa, joista neljännes oli kiinalaisia”, Chuwit selitti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN Media.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/