Kradanin saari Trangissa ja maailman paras ranta suljetaan väliaikaisesti

Trang -

Trangissa sijaitseva Kradan-saari, jolla on suositun matkailusivuston äänestyksellä maailman paras ranta, suljetaan väliaikaisesti ensi kuussa vuosittaisen ympäristön ennallistamisen vuoksi.

Hat Chao Main kansallispuisto Trangissa ilmoitti sulkemisesta aiemmin tässä kuussa. Vuotuinen merimatkailun väliaikainen sulkeminen on neljä kuukautta 1. kesäkuuta alkaenst syyskuuhun 30th, 2023. Neljä kansallispuistoalueen saarta, jotka ovat Mook Island, Kradan Island, Waen Island ja Chuek Island, suljetaan väliaikaisesti.

Nämä saaret avataan uudelleen 1. lokakuutast, 2023. Sulkeminen tapahtuu ympäristön ennallistamisen vuoksi ja lounaisen monsuunikauden vuoksi, joka ei sovellu merimatkailuun.

Kansallispuiston johtaja Parit Narasaritkun kutsuu sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​turisteja käymään Kradanin saarella ennen sulkemista. Saarella on maailman paras ranta, joka on listattu maan 100 parhaan rannan listalle. worldbeachguide.com verkkosivusto. Saaren vedenalaiset alueet ovat myös kuuluisia sukeltamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.