Unkarilainen mies joutuu oikeustoimiin kosketettuaan Pipefishiä sukeltaessaan Pha Nganin saarella

Pha Nganin saari, Surat Thani-

  Unkarilaista miestä uhkaa oikeustoimi, koska hän kosketti piippukalaa sukeltaessaan Pha Nganin saarella.

Meri- ja rannikkoresurssien virasto (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että YouTube-kanavalle lähetettiin tällä viikolla videoleike viestillä "Scuba Diving in Paradise, Koh Pha Ngan, Thaimaa".

Sukeltaja kosketti piippukalaa, jonka koskettaminen tai pyydystäminen on lain mukaan kiellettyä. DMCR teki ilmoituksen Koh Pha Nganin poliisille, ja video levisi Thaimaan sosiaalisessa mediassa, ja monet Thaimaan kansalaiset olivat raivoissaan. Jotkut kriitikot kuitenkin sanoivat, että sukellusyrityksen tai veneen operaattorin olisi pitänyt varoittaa miestä asianmukaisesti. Mies ei kuitenkaan ollut turisti ja oli ex-pat, DMCR totesi.

Poliisi tunnisti sukeltajan myöhemmin unkarilaismieheksi, vaikka he eivät julkaisseet hänen nimeään. Hänellä on thaimaalainen vaimo ja hän asuu Pha Nganin saarella ex-patina.

Hänen passinsa on poliisin hallussa estämään pakenemisen Thaimaasta tutkinnan jatkuessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.